Glamping på Fyn

Her på siden har vi samlet de bedste glamping ophold på Fyn, så I let kan danne jer et overblik og finde jeres næste ferie – underordnet om I leder efter romantisk glamping med vildmarksbad eller et børnevenligt glampingophold for hele familien. Det bliver helt sikkert en uforglemmelig oplevelse!

Glamping tilbud på Fyn - Opdateret april 2023

📍Tranekær, Langeland

Ved Tiki Camp venter der jer adskillige unikke glamping oplevelser, der alle er en perfekt kombination af luksus og dansk hygge. I kan vælge at overnatte i et rummeligt glampingtelt, en charmerende a-frame eller en fortryllende kuppelhytte.

Tiki Camp er placeret på en øko-gård hvor I kan nyde en stor frugthave, en grøntsagshave og et væld af forskellige dyr. Derudover er der en sauna, som I frit kan benytte til ekstra selvforkælelse.

Pris: Fra 1.438 kr. for 2

Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort​

Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort

📍Tåsinge ved Svendborg, Syddanmark

Med en placering et stenkast fra vandet, får I rig mulighed for at hoppe i bølgen blå, eller nyde en romantisk gåtur.

Under opholdet er der adgang til wellness-faciliteter, hvor I kan nyde både dampbad, sauna og varmtvandsbassin. Her får I altså ikke kun et glampingophold, men også et spaophold.

Opholdet er inklusiv lækker plantebaseret aftensmad for 2 og en let morgenmadsanretning.

Pris: Fra 5.490 kr. for 2

Glamping ved Trætophytte hos Slower Place​

Trætophytte hos Slower Place

📍Kværndrup, Fyn

Hos Slower Place får I mulighed for at sove i et 200 år gammelt bøgetræ, med plads til hele familien.  Opholdet inkluderer en 3-retters vietnamesisk menu og 1 flaske vin samt lækker morgenmad fra lokale leverandører. Begge måltider kan nydes foran skæret fra brændeovnen, så I kan holde varmen.

Trætophytten er placeret på et landsted i fredelige omgivelser, som giver en eventyrlig oplevelse. Det betyder også, at I er garanteret at vågne op til lyden af fuglekvidder og få en fredfyldt morgen.

Pris: Fra 3.590 kr. for 2

Hvad koster glamping på Fyn?

Prisen for glamping på Fyn afhænger af sted og sæson. Derudover afhænger det også af hvor luksuriøst opholdet er og om der medfølger mad og adgang til spa.

Typisk kan du finde et glampingophold på Fyn fra 3.590 til 5.490 kr. for 2 personer.

Er du interesseret i et lidt billigere ophold, kan det være en god idé at se på tilbud i resten af landet.

Hvem tager på glamping?

Glamping er for alle i alle aldre, men selve konceptet er udviklet med henblik på den nye campist, eller dem, som ønsker en naturoplevelse i luksuriøse rammer.

Glamping gør det lettere for specielt familier med børn og ældre par at tage på tur i det fri. Dette skyldes at man ikke skal tænke på at medbringe en masse grej og er sikker på at få en god nattesøvn i en blød og varm seng.

Det gode ved glamping er altså, at det ikke er begrænset til bestemte målgrupper – alle kan tage på glamping og alle kan få en god oplevelse ud af det. Specielt hvis I ønsker at få en ferie fyldt med natur, ro og samvær.

Hvad skal man have med?

Hvad skal man have med på glamping? Et naturligt spørgsmål, som kan variere alt efter hvem I skal på glamping hos. Her er det vigtigt at læse beskrivelsen af oplevelsen igennem, så I er helt sikre på at få det hele med.

Heldigvis bliver en pakkeliste til et glampingophold sjældent lang, da det meste er der i forvejen. Dog har vi samlet nogle essentials, som altid er en god idé at pakke.

Pakkeliste til glamping på Fyn

1. Varmt tøj: Dette er specielt vigtigt hvis I tager på glamping om vinteren.

2. Drikkevarer: Alt efter hvad I bedst kan lide at drikke, er det altid rart at have lidt ekstra med. Specielt er det hyggeligt at nyde et glas sodavand, øl eller vin foran bålet om aftenen.

3. En lommelygte: Det gør det lidt lettere at finde toilettet om natten.

4. Snacks: Til den lille sult eller for at skabe ekstra hygge – det er jo ferie.

5. Mad: Tjek om alle måltider er inkluderet i jeres ophold, ellers skal i huske at medbringe dette.

6. Spil: Brætspil, spillekort, yatzy, kongespil… Lige det i allerbedst kan lide at spille.

7. Sengetøj: De fleste steder bliver I mødt af en opredt seng, men få steder skal I selv have sengetøj med. Tjek derfor en ekstra gang i beskrivelsen af opholdet, eller tag et par sæt med for en sikkerheds skyld.

8. Badetøj: Danmark er kendt for sine lækre sandstrande og derudover findes der også mange badesøer rundt omkring i landet.

Glamping i Svendborg på Fyn

Der er flere gode grunde til at tage på glamping ved Svendborg. Den største grund er dog, at Thorséng Nature Resort er placeret ved Tåsinge, som er forbundet til Svendborg.

Det specielle ved Thoséng Nature Resort er, at du her får mulighed for at kombinerer et glampingophold med et spaophold. Herudover kan I selv vælge om I vil overnatte i et glampingtelt eller i Tree Tents, hvor I kommer til at sove svævende over jorden.

På jeres glampingophold kan I med fordel besøge Svendborg, som er en af Fyns perler.  Byen indeholder nemlig smalle gader, torve og gårdmiljøer, der emmer af gammel købstad. Dette skaber en eventyrlig stemning i byen, som man kan mærke når man bevæger sig rundt i den.

Hvad står glamping for?

Glamping står for camping og glamour, som danner en luksuriøs naturoplevelse.

Hvor kan man komme på glamping?

Man kan komme på glamping i hele Danmark, herunder på Sjælland, på Fyn og i Jylland.

Hvad koster glamping?

Et glamping-ophold koster fra 1000 kr. for 2 personer.

Hvor kan man komme på glamping på Fyn?

Der findes flere gode steder at tage på glamping på Fyn, herunder i Tåsinge ved Svendborg og i Kværndrup.

Hvem tager på glamping?

Glamping er for alle og det er både par, venner og familier, der tager på glamping.

Siden er reklamefinansieret

kontakt@glampingguide.dk