Glamping i Jylland

Her på siden finder du en oversigt over alle de bedste steder at tage på glamping i Jylland – om end du leder efter et romantisk glampingophold med spa eller en børnevenlig glamping ferie for hele familien. Det bliver med garanti en uforglemmelig oplevelse.

Glamping er en hurtigt voksende ferieform, som byder på luksuriøs camping. På en glamping ferie i Jylland kommer du derfor helt tæt på naturen i Danmark uden at skulle undvære en blød og varm seng. 

Glamping tilbud i Jylland - Opdateret april 2023

📍Randers, Østjylland

Hos frugtvineriet Cold Hand Winery går glamping og gastronomiske oplevelser hånd i hånd. 

Her har I mulighed for at overnatte i autentiske 11.000 liters italienske vintønder, en ikonisk restaureret Airstram vogn fra 1972 eller i et charmerende glampingtelt. På Cold Hand Winery får I rig mulighed for at forbyde jer i stilheden, lytte til fuglesang, nyde knitrende bål og forkæle ganen med prisvindende vine og velsmagende retter.

Mange ophold er inklusiv lækre frugtvine og let morgenmad.

Pris: Fra 1.598 kr. for 2

📍Langå, Midtjylland

Ved Funky Forest kommer I helt tæt på naturen, når i overnatter i trækronerne omgivet af fugle, egern og 100 år gamle egetræer. 

Opholdet inkluderer en lækker økologisk morgenmad med friskbrygget kaffe eller te. 

Trætophytterne byder på glamping året rundt, hvor det er muligt at opleve alle årstidernes magiske naturfænomener – duften af forår, lune sommeraftener, changerende blade eller et sneklædt landskab.

Pris: Fra 2.588 kr. for 2

📍Skærbæk, Syddanmark

Marsk Camp har en unik placering ved Nationalpark Vadehavet, der med sin enestående natur er en del af UNESCO verdensarv. 

Opholdet byder på billetter til Marsktårnet, hvor I kan se den flade marsk så langt øjet rækker. Ønsker I flere naturoplevelser er det muligt at tilkøbe en østerssafari med en naturvejleder.

Glampingteltet er indrettet med alt hvad I har brug for og der er eget bad og toilet tæt på. Derudover kan I nyde den private træterrasse med grill og havemøbler.

Pris: Fra 1.495 kr. for 2

Glamping hos Holmely

Glamping hos Holmely

📍Brædstrup, Midtjylland

Hos Holmely bliver I mødt af en skøn symbiose mellem mennesker og natur. I teltet er der bløde senge, inklusive sengelinned og håndklæder. Fra teltet er der en smuk udsigt ud over marker og skov, hvor der også findes stisystemer.

Tæt på teltet finder I en bålplads med siddepladser, hvor I kan tilberede jeres aftensmad eller nyde solnedgangen.

Holmely tilbyder desuden tilkøb af lækker tapas og morgenmad, så I får mere tid til det I gerne vil.

Pris: Fra 990 kr. for 2

Glamping på Brænderiet Limfjorden​

Ophold på Brænderiet Limfjorden

📍Roslev, Midtjylland

Brænderiet Limfjorden er placeret på Sundsøre færgehavn, hvor I har en smuk udsigt ud over Limfjorden.

Opholdet starter med en rundvisning på brænderiet, der slutter i baren med smagsprøver. Til aften får I serveret en lækker aftensmad bestående af 10 – 12 retter med brød og ginsmør. Om morgenen kan I lave morgenmad i det hyggelige orangeri.

I træhytten finder I alt hvad I har behov for,  herunder sengelinned og håndklæder.

Pris: Fra 1.620 kr. for 2

Glamping i Jylland med børn

Leder du efter en et glampingophold for hele familien i Jylland, er det bedste bud glamping hos Marsk Camp i Sønderjylland. Som en ekstra bonus får I billetter til Marsktårnet med i prisen – og det vil børnene helt sikkert elske.

Marsktaarnet i Sønderjylland ved Marsk Camp

Marsktårnet er bygget af det samme arkitektfirma, som også har bygget Tirpitz Bunker Museum og havnebadet på Islands Brygge.

Det arkitektoniske tårn har kostet tæt på 24 millioner kr. at bygge og er hele 25 meter højt – så I får rig mulighed for at se den flade marsk så langt øjet rækker fra tårnets top.

Hvad koster glamping i Jylland?

Prisen for glamping i Jylland afhænger af sted og sæson, men ikke mindst også hvor luksuriøst opholdet er og hvor meget der medfølger. Typisk kan du finde et glampingophold i Jylland fra 990 til 1.540 kr. for 2 personer.

Glamping i Jylland om vinteren

Ønsker I at tage på glamping i Jylland om vinteren kan det sagtens lade sig gøre, også selvom der er koldt udenfor. Om vinteren vil et glampingtelt blive opvarmet med en teltovn eller varmepumpe, men det er stadig en god idé at medbringe ekstra varmt tøj. Hvis I vil være sikre på ikke at fryse, kan I med fordel vælge at tage på glamping i små hytter, hvor I er mere sikre på at kunne holde varmen. Her kan specielt anbefales et ophold på Brænderiet Limfjorden i Midtjylland.

Vil i hellere på glamping i en hytte, hvor det er mere varmt, kan i undersøge flere steder i Danmark.

Hvad skal man have med på glamping?

Hvad skal man have med på glamping? Et naturligt spørgsmål, som kan variere alt efter hvem I skal på glamping hos. Her er det vigtigt at læse beskrivelsen af oplevelsen igennem, så I er helt sikre på at få det hele med.

Heldigvis bliver en pakkeliste til et glampingophold sjældent lang, da det meste er der i forvejen. Dog har vi samlet nogle essentials, som altid er en god idé at pakke.

Pakkeliste til glamping i Jylland

1. Varmt tøj: Dette er specielt vigtigt hvis I tager på glamping om vinteren.

2. Drikkevarer: Alt efter hvad I bedst kan lide at drikke, er det altid rart at have lidt ekstra med. Specielt er det hyggeligt at nyde et glas sodavand, øl eller vin foran bålet om aftenen.

3. En lommelygte: Det gør det lidt lettere at finde toilettet om natten.

4. Snacks: Til den lille sult eller for at skabe ekstra hygge – det er jo ferie.

5. Mad: Tjek om alle måltider er inkluderet i jeres ophold, ellers skal i huske at medbringe dette.

6. Spil: Brætspil, spillekort, yatzy, kongespil… Lige det i allerbedst kan lide at spille.

7. Sengetøj: De fleste steder bliver I mødt af en opredt seng, men få steder skal I selv have sengetøj med. Tjek derfor en ekstra gang i beskrivelsen af opholdet, eller tag et par sæt med for en sikkerheds skyld.

8. Badetøj: Danmark er kendt for sine lækre sandstrande og derudover findes der også mange badesøer rundt omkring i landet.

Hvad står glamping for?

Glamping står for camping og glamour, som danner en luksuriøs naturoplevelse.

Hvor kan man komme på glamping i Danmark?

Man kan komme på glamping i hele Danmark, herunder på Sjælland, på Fyn og i Jylland.

Hvad koster glamping?

Et glamping-ophold koster fra 1000 kr. for 2 personer.

Hvad skal man have med på glamping?

Det gode ved glamping er at pakkelisten ikke bliver særlig lang, da det meste er der i forvejen. Dog er det altid en god idé at medbringe ekstra drikkevarer, snacks og underholdning, som spil eller en god bog.

Hvem tager på glamping?

Glamping er for alle og det er både par, venner og familier, der tager på glamping.

Siden er reklamefinansieret

kontakt@glampingguide.dk