Glamping på Sjælland

Her på siden har vi samlet de bedste glamping tilbud på Sjælland, så du let kan finde din næste ferie – ligegyldigt om du er på udkig efter en romantisk glamping ferie med spa om vinteren eller et familievenligt glampingophold med børn og hund.

Glamping tilbud på Sjælland - Opdateret april 2023

📍Torring L, Lolland

I glashytterne venter der jer en oplevelse ud over det sædvanlige. Her kan I nemlig falde i søvn under stjernerne, omgivet af den smukkeste natur.

Opholder byder desuden på opvarmet vildmarksbad, hvor I kan slappe af og nyde lyden af fuglekvidder.

Efter en nat under stjernerne kan I stå op til en lækker morgenmad fra lokale producenter og nyde kaffen på den tilhørende terrasse.

Pris: Fra 3.450 kr. for 2

📍Hvalsø, Midtsjælland

Med en placering tæt på skov, bakker og søer, venter der jer en uforglemmelig naturoplevelse hos Hearth of Nature. I den unikke søkig shelter har privatliv og direkte udkig til en fortryllende sø, som får jer helt ned i gear.

Det er muligt at tilkøbe ekstra selvforkælelse i form af Spa og Wellness, der inkluderer sauna, boble- og koldtvandsbad i de smukkeste omgivelser.

Opholdet inkluderer den lækreste velkomst snackkurv med bobler, så i er sikret en god start på jeres getaway.

Pris: Fra 1.840 kr. for 2

📍Tølløse, Sjælland

Hos Dansk Natur glamping ved Elverdamså får I rig mulighed for at opleve naturen, roen og tosomheden. Opholdet byder på lækker morgenmad, tøndesauna og vildmarksbad, som er inkluderet i prisen. Derudover har I jeres eget toilet og bad tæt på teltet og der er mulighed for at lave aftensmad på kuglegrillen.

Som bonus er Nationalpark Skjoldungernes Land en kort køretur væk. Her kan I opleve unik natur, men også mange historiske og kulturelle attraktioner.

Pris: Fra 1.795 kr. for 2

Glamping Møn

Møns Klint fra stranden

Ønsker I at tage på glamping på Møn findes der flere muligheder. En af de bedste placeringer finder I dog ved Camønogården, hvor I også finder et bredt udvalg af forskellige overnatningsmuligheder – herunder mulighed for at sove i et luksus glamping telt, et mobilt hjem eller et værelse med en unik udsigt. Se Camønogårdens overnatningsmuligheder her. 

På Møn har I også en unik mulighed for at sove i et moderniseret fyr, med en fantastisk udsigt og placering. Læs mere om The Ligth House her.

Det sidste sted der skal belyses er Villa Huno, som både tilbyder luksuriøse ferielejligheder, men også luksus glamping med morgenmad inkluderet. Find mere information om Villa Huno her.

Møn er specielt kendt for noget af det smukkeste og mest specielle natur vi har i Danmark – og man kan ikke sige Møn uden også at sige klint. 

128 meter høje klinter ses langs den syv km lange kyststrækning, der med sit turkisgrønne hav er en meget populær attraktion – ikke kun herhjemme, men også internationalt. 

Der er lagt både mange kræfter og meget tid i at bygge nogle gode stisystemer, som også kan benyttes af kørestolsbrugere i området. På toppen af klinten er det derfor muligt at gå langs en boardwalk (sti lavet af træ), som er hele 267 meter lang. Boardwalken indeholder en række udkigspunkter, hvor man kan nyde den smukke udsigt under vejs.

Boardwalk på toppen af Møns Klint

Wellness og natur glamping på Sjælland

Der findes flere glamping steder på Sjælland, som tilbyder spa og wellness faciliteter under opholdet. Mange byder i glamping-ånden på vildmarksbad, hvor man kan sidde i det fri og se solnedgangen, mens andre steder har opstillet saunatønder med kig til den omkringliggende natur. Nogle glampingophold byder sågar på mere luksuriøse forhold, hvor saunagus og tilkøb af massage er muligt. Her kan specielt anbefales Thorséng Nature Resort på Fyn.

Bedste glamping på Sjælland med spa:

Glamping ved Elverdamså hos Dansk Natur

All inclusive glamping Lefeldtgaard

Glashytterne

Glamping på Sjælland er for hele familien

Glamping er for hele familien og specielt hos børn er det et hit. De får nemlig lov til at komme ud i naturen for at udforske og lege under den blå himmel.

Bedste glamping på Sjælland med børn:

All inclusive glamping på Lefeldtgaard

Glamping på Lolland

Lolland er med sine smukke sandstrande og hyggelige lystbådehavne et perfekt sted at tage på Glamping. Lolland er Danmark fjerdestørste ø og kaldes også for “pandekageøen”. Lolland har fået dette navn, da du på øen kan opleve en helt unik natur, der er flad som en pandekage.

Bedste glamping på Lolland: 

Glashytterne

I kan også tage på glamping om vinteren

Selvom det er vinter og koldt udenfor, kan I sagtens stadig tage på glamping. De steder hvor det er muligt at tage på glamping om vinteren, tilbyder en eller anden form for opvarmning af teltet, hvad end det er en teltovn eller en varmepumpe. Her er det dog vigtigt at understrege at det stadig er en god idé at medbringe varmt tøj, som man kan tage på – og en huskeregel er, at jo koldere det er udenfor, jo koldere vil det også være i teltene. Alternativt kan I tage på glamping i små hytter, hvor man ikke skal bekymre sig om at holde varmen.

Bedste glamping på Sjælland om vinteren:

All inclusive glamping på Lefeldtgaard

Glashytterne

Dette skal du opleve på Sjælland

Denne video er lavet af Sydkyst Danmark.

Skovtårnet er 45 imponerende meter højt og byder på en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Skovtårnet er placeret ved Gisselfeld Kloster skov, i det smukke Sydsjællandske landskab, som er kendt for dets mange store bøgetræer. Her midt i skoven kan du opleve en smuk sammensmeltning af natur og arkitektur, når du bevæger dig op mod toppen via de 12 cirkler i tårnet. Hvis du besøger tårnet på en klar dag, kan du se mere end 50 kilometer væk og det er derfor muligt at se både København og Malmø.

Skovtaarnet på Sjælland

Hvad skal man have med?

Hvad skal man have med på glamping? Et naturligt spørgsmål, som kan variere alt efter hvem I skal på glamping hos. Her er det vigtigt at læse beskrivelsen af oplevelsen igennem, så I er helt sikre på at få det hele med.

Heldigvis bliver en pakkeliste til et glampingophold sjældent lang, da det meste er der i forvejen. Dog har vi samlet nogle essentials, som altid er en god idé at pakke.

Pakkeliste til glamping på Sjælland

1. Varmt tøj: Dette er specielt vigtigt hvis I tager på glamping om vinteren.

2. Drikkevarer: Alt efter hvad I bedst kan lide at drikke, er det altid rart at have lidt ekstra med. Specielt er det hyggeligt at nyde et glas sodavand, øl eller vin foran bålet om aftenen.

3. En lommelygte: Det gør det lidt lettere at finde toilettet om natten.

4. Snacks: Til den lille sult eller for at skabe ekstra hygge – det er jo ferie.

5. Mad: Tjek om alle måltider er inkluderet i jeres ophold, ellers skal i huske at medbringe dette.

6. Spil: Brætspil, spillekort, yatzy, kongespil… Lige det i allerbedst kan lide at spille.

7. Sengetøj: De fleste steder bliver I mødt af en opredt seng, men få steder skal I selv have sengetøj med. Tjek derfor en ekstra gang i beskrivelsen af opholdet, eller tag et par sæt med for en sikkerheds skyld.

8. Badetøj: Danmark er kendt for sine lækre sandstrande og derudover findes der også mange badesøer rundt omkring i landet.

Glamping i Danmark

Glamping er en luksuriøs udgave af camping, som giver dig mulighed for at komme tæt på naturen i Danmark uden at undvære en blød og varm seng. Der findes glamping flere forskellige steder i Danmark, så ønsker du at tage på ophold andre steder end på Sjælland, kan du med fordel se nogle af de bedste steder i Danmark her

Danmark emmer af særegen natur og oplevelser for hele familien – ligegyldigt hvor i landet man vælger at tage til. Dog vil oplevelserne altid varierer og I har derfor rig mulighed for at tilpasse næste ferie til lige netop jeres ønsker i forhold til natur, kultur og seværdigheder.

Hvad står glamping for?

Glamping står for camping og glamour, som danner en luksuriøs naturoplevelse.

Hvor kan man komme på glamping?

Man kan komme på glamping i hele Danmark, herunder på Sjælland, på Fyn og i Jylland.

Hvad koster glamping?

Et glamping-ophold koster fra 1000 kr. for 2 personer.

Hvad skal man have med på glamping?

Det gode ved glamping er at pakkelisten ikke bliver særlig lang, da det meste er der i forvejen. Dog er det altid en god idé at medbringe ekstra drikkevarer, snacks og underholdning, som spil eller en god bog.

Hvem tager på glamping?

Glamping er for alle og det er både par, venner og familier, der tager på glamping.

Siden er reklamefinansieret

kontakt@glampingguide.dk